Nepřihlášen

Nepřihlášen

Zpět na » Témata » ligue 1. psg

Téma - ligue 1. psg

Poslední článek
Kylian Mbappé: O své budoucnosti jsem se ještě nerozhodl

Kylian Mbappé: O své budoucnosti jsem se ještě nerozhodl

04.01. -  Kylian Mbappé pomohl PSG získat ve středu večer trofej ve francouzském Superpoháru. Nad Toulouse zvítězili Pařížané 2:0. Všechny ale zajímá především to, jak dlouho ještě bude největší francouzský klenot působit v Parku princů. Mluví se o ultimátu Realu Madrid (kolikátém už?) a také o šanci Liverpoolu. Sám Mbappé se ještě nerozhodl.

Články
Kylian Mbappé z tribuny sledoval bezgólovou remízu PSG s Lorientem

Kylian Mbappé z tribuny sledoval bezgólovou remízu PSG s Lorientem

13.08. -  V úvodním kole francouzské Ligue 1 hostil obhájce titulu a suverén posledních let Paris Saint-Germain Lorient. Domácí nastoupili bez největších hvězd - Kyliana Mbappého i Neymara. U obou se řeší jejich budoucnost. PSG se trápilo a nedokázalo obranu...

Odchod jako jediné řešení? Kylian Mbappé: Nepožádal jsem o přestup. Klub chce poškodit mou image

Odchod jako jediné řešení? Kylian Mbappé: Nepožádal jsem o přestup. Klub chce poškodit mou image

13.06. -  Je to pořádná rozbuška a pokračování ságy Kyliana Mbappého. Hvězdný Francouz poslal klubu dopis, ve kterém potvrdil, že odmítá prodloužení smlouvy až do roku 2025. Paris Saint-Germain dal tento dokument k dispozici veřejnosti. Kylian Mbappé ale...

Silvu si AC Milán dovolit nemůže

Silvu si AC Milán dovolit nemůže

09.07. -  Thiago Silva se jednou do Itálie vrátí a opět to bude v dresu AC Milán. Momentálně ale nemá italský tým prostředky na to, aby brazilského obránce získal.

<< Předchozí | 1 | Další >>
Nejnovější články