Zpět na » Témata » ms 2014

Téma - ms 2014

Poslední článek
Arbeloa si kvůli kolenu dva měsíce nezahraje, v ohrožení je i MS

Arbeloa si kvůli kolenu dva měsíce nezahraje, v ohrožení je i MS

14.03. -  Obránce Realu Madrid Álvaro Arbeloa si poranil koleno a téměř dva měsíce si nezahraje. Podle agentury AP navíc hrozí, že jednatřicetiletý fotbalista kvůli potížím přijde i o mistrovství světa, které v létě přivítá Brazílie.

Články
Mistrovství světa? Proč ne, dovolenou jsem si ještě nerezervoval, říká Luca Toni

Mistrovství světa? Proč ne, dovolenou jsem si ještě nerezervoval, říká Luca Toni

14.03. -  Šestatřicetiletý útočník Hellasu Verona zažívá v letošním roce velmi povedenou sezónu. Se 13 vstřelenými brankami je na třetím místě v tabulce ligových střelců a je jedním z hlavních tahounů veronského nováčka v nejvyšší italské soutěži....

Francie mě může stát mistrovství světa, obává se Verratti

Francie mě může stát mistrovství světa, obává se Verratti

08.03. -  Jedenadvacetiletý Marco Verratti se od svého přestupu do Paříže stal jedním z klíčových mužů místního klubu. Nominaci na mistrovství světa však zdaleka zaručenou nemá. Sám hráč se obává, že rozhodnutí o přestupu do Francie by ho mohlo stát...

Ciro Immobile doufá v nominaci na MS 2014, zájem anglických klubů neřeší

Ciro Immobile doufá v nominaci na MS 2014, zájem anglických klubů neřeší

01.03. -  Třináctigólový střelec severoitalského Turína prožívá v nejvyšší soutěži na Apeninském poloostrově velmi povedený rok. Čerstvě 24 letý útočník se díky svým výkonům dostal jak do hledáčku slavných anglických klubů, tak na seznam...

Hvězdní

Hvězdní "staříci" táhnou své týmy do Evropské ligy

26.02. -  Šestá Verona s 39 body stejně jako sedmá Parma (37), děkují za své vynikající výsledky hlavně dvěma střelcům. Luca Toni a italský Brazilec Amauri jsou totiž (nejen) v poslední době hlavními strůjci úspěchu svých klubů. Šestatřicetiletý Toni...

Fotbalová pohádka: Z mechanika to dotáhl až do AC Milán

Fotbalová pohádka: Z mechanika to dotáhl až do AC Milán

20.02. -  S AC Milán trénuje již od poloviny října, ale k prvnímu zápasu mohl nastoupit až v lednu. Adil Rami, 28 letý francouzský obránce, to v kariéře neměl vždy jednoduché, ačkoliv postupování připomíná splnění dětského snu. A teď doufá v účast na...

Dám gól i Juventusu, hlásí skvělý Immobile

Dám gól i Juventusu, hlásí skvělý Immobile

10.02. -  FC Turín sice včera prohrál se zachraňující se Bolognou, ale sedmý celek ligové tabulky rozhodně zbraně neskládá. Svěřenci trenéra Venturi v čele s Cirem Immobilem, který hraje v oslňující formě, hlásí i nadále pokračující útok pohárových...

Už brzy přijde moje chvíle, je přesvědčený Gervinho

Už brzy přijde moje chvíle, je přesvědčený Gervinho

15.01. -  Římský útočník Gervinho, o kterém Francesco Totti prohlásil, že má na to, aby se stal novým Cristianem Ronaldem, věří, že již brzy přijdou jeho velké chvíle. Šestadvacetiletý útočník z Pobřeží slonoviny cílí se svými reprezentačními...

Pavel Nedvěd odhalil podobu oficiálního míče MS ve fotbale 2014, Horváth s Rajtoralem pestrobarevné kopačky

Pavel Nedvěd odhalil podobu oficiálního míče MS ve fotbale 2014, Horváth s Rajtoralem pestrobarevné kopačky

06.12. -  Po celém světě již proběhlo představení fotbalového míče adidas brazuca, se kterým se bude hrát FIFA Mistrovství světa ve fotbale 2014, a ani Česká republika nezůstala pozadu. S podobou oficiálního míče seznámil novináře a fanoušky fotbalu...

Platini chce 40 týmů na MS

Platini chce 40 týmů na MS

29.10. -  Prezident UEFA Michel Platini si myslí, že by měla světová fotbalová asociace FIFA zvážit rozšíření počtu týmů na závěrečném turnaji MS z dosavadních 32 na 40. Podle něj by to byl další krok k tomu, aby se o MS zajímalo ještě více fanoušků...

<< Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Další >>
Nejnovější články
Noviny