Nepřihlášen

Nepřihlášen

Styly

Moderní Výchozí zelená Zelená Šedá Okrová Oranžová Modrá Červená Gaming Freestyle

Zpět na » Témata » el clásico

Téma - el clásico

Poslední článek
Rozhodčí v El Clásicu chybně odpískal první penaltu, u vyloučení Ramose ho zradil pomezní

Rozhodčí v El Clásicu chybně odpískal první penaltu, u vyloučení Ramose ho zradil pomezní

24.03. -  Tak jako každé pořádné El Clásico, ani to včerejší se neobešlo bez sporných rozhodnutí muže v černém (přesněji řečeno ve žlutém). Ovšem o včerejším výkonu arbitra Undiana Mallenca se bude asi hovořit o to víc, že neváhal ukázat na značku pokutového kopu hned ve třech případech. Pojďme se na nejspornější okamžiky podívat ještě jednou.

Reklama
Nejnovější články
Reklama