Zpět na » Primera Division » Preview 25. kola Primera Division

Primera Division - Preview 25. kola Primera Division

Preview 25. kola Primera Division © FotbalPortal.cz - logo španělské LFP

0

Líbilo se

23.02. - Ve 25. kole Primera División nás čeká opět množství zajímavých soubojů. Sevilla doma hostí Zaragozu, na Bilbau hraje Villarreal, La Coruñu čeká Espanyol, Santander bude hrát doma s Almeríí, Atletico v Pamploně a Real s Getafe. AKTUALIZOVÁNO


Valencia - Recreativo Huelva

23.02.2008 - sobota 20:00
Stadión: Mestalla
Rozhodčí: González Vázquez

Trenér Valencie Ronald Koeman uvítá zpět pro sobotní duel s Recreativem Huelva duo španělských záložníků Rubéna Baraju a Vicente Rodriguéze.

Oba fotbalisté byli minulý měsíc vyřazení ze hry kvůli zranění, teď už jsou plně fit a budou se chtít proti trápícímu se Recreativu vytáhnout.

V předchozích utkáních Valencia devětkrát nevyhrála, ale v posledních 3 zápasech získala 7 bodů z 9 možných proti Realu Valladolid, Realu Betis a minulý týden Getafe.

Úspěšná šňůra posunula Los Che na 9. místo, jen dva body za 6. Sevillou a rovněž pozicemi zaručujícími pro příští sezónu účast v Poháru UEFA. Teď na Mestallu přijede Recre.

„Jsem soustředěný na utkání, je to pro nás velmi důležitý souboj, musíme pokračovat v dobré formě z poslední doby,“ řekl Mata.

„Myslím si, že výsledky se promítly i do dobré atmosféry při trénincích. Chceme se před našimi fanoušky na Mestalle ukázat.“

Mata začal při minulé bezbrankové remíze v Getafe na lavičce, do hry se dostal v 74. minutě vystřídáním Davida Silvy.

Hráč neví, jestli přesvědčil trenéra, aby ho zařadil do základní sestavy, ale za přihlédnutí k faktu, že týmová hvězda útočník David Villa je zraněný, se šance devatenáctiletého fotbalisty zvyšují.

„Vím, že musím být připraven pro jakoukoliv situaci. Budu na sobě pracovat i nadále stejně tvrdě a pokusím se vybojovat si místo v základní sestavě. Chce ho každý,“ řekl.

Kromě Villy bude Valencii chybět také Iván Helguera kvůli karetnímu trestu, Alexis, Fernando Morientes a Miguel jsou nadále zranění.

Zkušené trio Santiago Cañizares, Miguel Ángel Angulo a někdejší kapitán David Albelda jsou od týmu nadále izolováni, s posledně jmenovaným navíc klub vede soudní řízení.

Valencia má velkou motivaci dnes uspět, příští týden ji totiž čeká semifinále Španělského ligového poháru Copa del Rey s Barcelonou.

Los Che pojedou k prvnímu, středečnímu duelu na Nou Camp. Pro Recreativo je sobotní výlet na východní pobřeží Pyrenejského poloostrova otázkou boje o záchranu v nejvyšší soutěži.

Andaluský celek od angažování nového kouče Manuela Zambrana dokázal vybojovat vítězství nad Espanyolem Barcelona a Deportivem La Coruña.

Díky těmto výsledkům se klub posunul ze spodní trojice na 15. místo, ale kvůli předchozí šňůře, ještě za ex-trenéra Víctora Muñoze, kdy klub nevyhrál ligové utkání od začátku prosince, ho od sestupových vod dělí 4 body.

Zambrano připustil, že je překvapen velmi dobrým začátkem u týmu.

„Kdyby mi někdo řekl, že oba ty zápasy vyhrajeme, myslel bych si, že je šílený.“

Recreativu bude chybět duo středních obránců, Martin Cáceres a Beto jsou vykartovaní, Poli i nadále zraněn, ale vrací se Jesus Vázquez a Iago Bozón by mohl po zranění učinit dlouho očekávaný debut.

Předpokládané sestavy:


Valencia: 4-2-3-1

Hildebrand

Caneira - Albiol - Marchena - Moretti

Maduro - Baraja

Joaquín - David Silva - Vicente

Žigič


Recreativo: 4-4-1-1

S. Pongolle

Camuñas

Aitor - C. Martins - J. Vázquez - Varela

D. Bautista - Q. Álvarez - I. Bouzón - E. Moya

Sorrentino

Sevilla - Real Zaragoza


23.02.2008 - sobota 22:00
Stadión: Ramón Sánchez-Pizjuan
Rozhodčí: Rubinos Pérez


Záložník Realu Zaragoza Peter Luccin věří, že příští dva týdny mohou rozhodnout o šancích jeho mužstva na evropské poháry.

Zaragoza v sobotu cestuje do Sevilly, která v pohárovou Evropu také doufá. V loňském ruce klub skončil na 6. místě, letos však na úspěch nebyl schopen navázat a většinu dosavadní neuspokojivé sezóny se potácel okolo středu tabulky.

Následné prohry s Osasunou a Barcelonou v posledních dvou kolech naděje Zaragozy na umístění v top šestce rozhodně neposílily, teď klub navíc čeká Sevilla, právě mužstvo, které 6. místo zaujímá, co víc, na andaluský celek má sedmibodový náskok.

Tým Javiera Irurety je na druhou stranu také pouhých 5 bodů od zóny sestupu, i proto budou příští dvě utkání, tedy se Sevillou a poté beznadějně posledním Levante velmi důležitá.

„Všechno bude záležet na tom, jak se nám povedou příští dva zápasy,“ řekl Luccin.

„Když získáme 4 nebo 6 bodů, můžeme usilovat o evropské poháry.“

Někdejší fotbalista Atletica Madrid, Paris Saint-Germain a Marseille však ví, že duel se Sevillou bude mimořádně obtížný.

Po velmi nevyrovnaných výkonech ze začátku sezóny se Sevilla zvedá, z posledních 12 možných získala 10 bodů a přestože dvojnásobný obhájce Poháru UEFA stále není na špičce tabulky, Luccin klub oceňuje jako jeden z nejlepších v Evropě.

„Víme, že Sevilla je velmi obtížný soupeř a pro mě, jedno z nejrychlejších a vůbec nejlepších mužstev,“ řekl Francouz.

„Ale pokud uhrajeme dobrý výsledek, můžeme stále myslet na Pohár UEFA.“

Luccin také doufá, že Sevilla bude po zápase, který v týdnu svedla v rámci Ligy Mistrů unavená. Svěřenci Manola Jimeneze prohráli v posledních minutách hry v Turecku souboj s Fenerbahce 3:2.

„Myslím si, že je to může poznamenat, měli by být lehce unavení. Můžeme tam vyhrát,“
dodal Luccin.

Pomalu se ze zranění zotavuje argentinský středopolař Zaragozy Pablo Aimar, pro toto kolo ale připraven ještě nebude.

Brazilský záložník Francelino Matuzalém se už dostal do tréninkového zatížení, byl rovněž nominován k utkání, ale nad jeho startem visí otazník. Zaragoza se i bez něj pokusí urvat druhé vítězství na hřišti soupeře v sezóně.

Sevilla sice prohrála v týdnu s Fenerbahce, ale obránce Ivica Dragutinovič ujistil, že jeho tým prohrál, protože neměl štěstí.

„Odehráli jsme dobrý zápas, jsem si jistý, že projdeme do dalšího kola, máme lepší tým než oni, jsme lepší a máme velkou šanci to doma ukázat,“
řekl.

Středopolař Christian Poulsen bude svému mužstvu chybět, protože je vykartovaný, dále bude Sevilla bez útočníka Ernesto Chevantona, který bude po operaci kolena ještě na 3 týdny mimo hru.

Po karetních trestech se vrací Daniel Alves a Seydou Keita, chybět nebude také vedoucí střelec ligy Luis Fabiano. Brazilec má na svém kontě 17 zásahů, což je o tři více, než vstřelil Diego Milito ze Zaragozy na místě druhém.

Předpokládané sestavy:


Sevilla: 4-4-2

Palop

D. Alves - Mosquera - Escudé - Adriano

J. Navas - Maresca - Keita - D. Capel

Kanouté - L. Fabiano


Zaragoza: 4-4-2

Oliveira - D. Milito

S. García - Luccin - Zapater - Gabi

Juanfran - Ayala - Sergio - Diogo

César

Athletic Bilbao - Villarreal


24.02.2008 - neděle 17:00
Stadión: San Mamés
Rozhodčí: Fernández Borbalán


Brankář Diego López se bude chtít odčinit za chybu, která přišla před víkendovým zápasem s Athleticem Bilbao jeho Villarreal draho.

López prohrál vzdušný souboj v duelu Poháru UEFA se Zenitem Petrohrad, výsledkem čehož vstřelil Pavel Pogrebniak klíčový, postupový gól.

Přestože se Villarreal ze šoku oklepal a dokázal ještě dvakrát skórovat, na další kolo soutěže to v konečném zúčtování nestačilo.

López nesl i část viny za jedinou branku prvního vzájemného střetnutí v Rusku, ale někdejší gólman Realu Madrid byl kromě toho v poslední době v excelentní formě. Šestadvacetiletý brankář si je ale jistý, že chyby ze čtvrtečního duelu nebudou mít na jeho další prezentování se vliv.

„Chyby musíte akceptovat a já vím, že jsem jednu, a to velmi důležitou, proti Zenitu udělal. Jednalo se o klíčové utkání a má chyba ho možná rozhodla,“ řekl.

„Byl to pro mě velmi smutný den. Rozhodně se však nevzdám, nesmím dovolit, aby mě to ovládlo. Budu i nadále tvrdě pracovat, nesklopím svou hlavu. V neděli budu mít další příležitost ukázat, čeho jsem schopný.“

„Ve fotbale je velmi obtížné být stále stoprocentní, ale z každé chyby se pokusím poučit.“

„Ráno jsem se vzbudil se stejnou sebejistotou, kterou jsem měl před zápasem se Zenitem.“

Vyřazení Villarrealu z Poháru UEFA znamená, že klubu zůstal jediný z předsezónních cílů, o který ještě může bojovat. Jedná se o umístění mezi nejlepšími 4 mužstvy ligy a tedy účast v Lize Mistrů.

V roce 2006 ve slavném tažení pohárovou Evropou se žluté ponorky probojovaly až do semifinále Ligy Mistrů, v současné tabulce jsou třetí se čtyřbodovým náskokem na pátý Espanyol a tedy na nejlepší cestě zpět do soutěže.

„Jsme v dobré pozici, potřebujeme si ji zachovat za jakoukoliv cenu,“ řekl López, který rovněž připustil, že triumfovat nad Athleticem Bilbao na jeho hřišti nebude vůbec snadné. Hráči ze San Mamés zde totiž letos prohráli jen dvakrát.

„Není moc stadiónů, kde je těžší vyhrát, než na San Mamés, Athletic je tam silný,“ oznámil.

„Jsem si jistý, že půjde o zápas s mnoha vysokými nakopávanými míči, na které si musíme dávat velký pozor.“

Trenérovi Villarrealu Manuelu Pellegrinimu bude chybět na dva týdny kvůli zranění kotníku z duelu se Zenitem útočník Giuseppe Rossi.

Do Bilbaa neodcestují ani Josico a Fabricio Fuentés, otazník visí nad startem Javi Venty a Matiase Fernandeze.

Athletic se víkendovým triumfem na Vicente Calderón, kdy tamější Atletico Madrid porazil 1:2 vyšvihl na 12. příčku, svěřenci Joaquína Caparrose tak mají pětibodový odstup od sestupových vod.

Minulé utkání bylo památné i z toho důvodu, že Baskové vyhráli dva zápasy po sobě naposledy v dubnu loňské sezóny. Záložník Pablo Orbaiz však varoval své svěřence před tím, aby se nenechali unést.

„Procházíme velmi složitým obdobím a zatím jsme na něj odpověděli dobře, ale musíme v tom pokračovat i nadále. Doposud jsme nic nedokázali,“ oznámil.

Nedělní utkání vynechají zranění Tiko, Ander Murillo a Gorka Iraizoz, zpět se vrací Fran Yeste.

Předpokládané sestavy:


Bilbao: 4-2-3-1

Armando

Iraola - A. Ocio - Amorebieta - Koikili

J. Martínez - Orbaiz

Susaeta - Aduriz - Yeste

Llorente


Villarreal: 4-4-2

G. Franco - Nihat

Cani - Bruno - Senna - Cazorla

Capdevila - Godín - Gonzalo - Ángel

D. López


Barcelona - Levante


24.02.2008 - 19:00
Stadión: Camp Nou
Rozhodčí: Velasco Carballo


Kouč Barcelony Frank Rijkaard varoval před nedělním zápase s Levante, že jeho tým se boje o titul nevzdává.

Katalánci už snížili odstup lídra Realu Madrid na 5 bodů díky vítězství nad Realem Zaragoza a současně prohře svého rivala s Realem Betis.

Do konce soutěže zbývá 14 utkání, Rijkaard tak věří, že je rozhodně ještě o co hrát.

„Real Madrid je první v tabulce protože byl až doposud nejlepší tým,“ řekl Nizozemec.

„Ale nechci o nich moc mluvit. Zaměřme se na sebe, nechystáme se vzdát.“

Po vyloženě neuspokojivé první polovině sezóny se zdá, že forma Barcy roste v pravý čas, klub má šanci na úspěch ve všech 3 soutěžích.

Svěřenci Rijkaarda jsou v semifinále Španělského ligového poháru Copa del Rey, kde se utkají s Valencií, dále po výhře 2:3 v Glasgow s Celticem krůček od postupu do čtvrtfinále Ligy Mistrů.

Výhru ve Skotsku zajistilo famózní dvougólové představení Lionela Messiho a Thierry Henry navíc vstřelil nejkrásnější branku za dobu, co přišel z Arsenalu.

Zápas byl také velkým návratem Ronaldinha, který se po několika měsících, během kterých dohnal fyzickou kondici prezentoval velmi dobře.

Lze předpokládat, že Brazilec nastoupí v základní sestavě i v neděli, ale kouč Barcelony Rijkaard deklaroval, že v duelu s posledním mužstvem tabulky nechá odpočívat Deca a Henryho.

„Teď přichází moment, kdy musíte rozlišovat zápasy podle soupeře. K dispozici máme všechny hráče, sezóna bude ještě dlouhá a já chci, aby všichni byli fit,“ řekl.

Henryho absence uvolní místo kamerunskému střelci Samuelovi Eto´o, který nehrál v základní sestavě od návratu z Afrického Poháru Národů.

Chybět kvůli zranění bude Rafael Márquez, zbytek kádru je připraven.

V prvním vzájemném střetnutí porazila Barcelona Levante na jeho hřišti 1:4, od té doby tým Gianni de Biasiho zůstává beznadějně poslední s desetibodovou ztrátou na záchranu.

Rijkaard však oznámil, že od trápícího se soupeře nedostane jeho tým jistě nic zadarmo.

„Někteří si už asi myslí, že jsme vyhráli, ale není to v žádném případě pravda. V poslední době se nám daří a chceme toho využít,“ řekl.

De Biasi si naopak myslí, že jen těžko může dojít k překvapení.

„Rozdíl v technice obou mužstev je enormní, ale v jednom izolovaném zápase se může stát cokoliv,“ řekl kouč Levante.

Mužstvu z Valencie se vrací velká posila brazilský stoper Álvaro, který netrénoval několik týdnů, ale pro utkání se zdá být fit.

Damiano Tommasi zůstává zraněný, nastoupit by mohl Shota Arveladze.

Předpokládané sestavy:


Barcelona: 4-3-3

V. Valdés

Zambrotta - Puyol - G. Milito - Sylvinho

Xavi - Y. Touré - Iniesta

Messi - Eto´o - Ronaldinho


Levante: 4-4-2

Riga - Geijo

Courtois - M. Ángel - Berson - Juanma

D. Castedo - J. Serrano - Álvaro - Descarga

Kujovič

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona


24.02.2008 - 17:00
Stadión: Riazor
Rozhodčí: Clos Gómez


Trenér Espanyolu Ernesto Valverde by rád viděl, aby se jeho mužstvo v nedělním utkání s Deportivem La Coruña dostalo zpět na vítěznou cestu.

Klub z Barcelony byl i na třetím místě tabulky, sedmnáctkrát v řadě neporažen, pětinásobnou prohrou ze 6 zápasů však sklouzl na 5. místo.

Valverde ví, že jeho svěřenci se potřebují co nejdříve oklepat.

„Odstup se snížil, týmy pod námi na nás rychle tlačí,“ řekl.

„To dělá tento zápas pro nás ještě více důležitý, našim rivalům se totiž daří také venku. Je čas začít vyhrávat,“ oznámil.

Valverde dále připustil, že morálka jeho svěřenců v důsledku posledních neuspokojivých výsledků upadla, stále však věří, že mohou Deportivo porazit.

„Když tým nevyhrává, sebedůvěra trpí,“ dodal. „To je normální, ale víme, že se potřebujeme zlepšit a věříme, že můžeme začít tím správným výsledkem už v neděli.“

Krajní bek David García v kontrastu s tím řekl, že hráči Espanyolu si věří.

„Špatné výsledky nás nijak neovlivnily,“ oznámil.

„Víme, že potřebujeme zlepšit určité aspekty naší hry a dostat se zpět do doby, kdy jsme byli k neporažení, pokud budeme pokračovat v nastoleném trendu, výsledky přijdou, to jsem si jistý. Pracujeme velmi dobře.“

Kapitán Raúl Tamudo zůstává se zlomenou rukou nadále mimo hru, Iván de la Peña a Pablo Zabaleta jsou pro nedělní duel v karetním trestu.

Dobrou zprávou je naopak návrat trojice hráčů po zranění. Kouč Valverde má k dispozici stopera Marca Torrejóna, obránce Davida Garcíu a záložníka Alberta Rieru. Espanyol bude bojovat o snížení odstupu čtvrtého Atletica Madrid, který činí 2 body.

Espanyol a Deportivo se v aktuální sezóně utkali už třikrát.

Katalánci v prvním vzájemném ligovém střetnutí na Montjuic Galijce porazili, v Copa del Rey rovněž Espanyol zvítězil na Riazoru 1:2 a doma hrál s Deportivem nerozhodně 1:1.

Přes výsledky byly všechny tři utkání dirigovány Deportivem, jehož trenér Miguel Ángel Lotina doufá, že jeho svěřenci budou moct dominanci v zápasech proměnit v nedělní vítězství.

„Už jsme proti nim hráli třikrát, ve všech duelech jsme předvedli vcelku dobré výkony, tak snad to bude pokračovat,“ řekl.

„Chceme to potvrdit vítězstvím. Definitivně.“

Depor je v současné době mezi posledními třemi týmy tabulky, dva body od záchrany a Lotina ví, že jeho svěřenci si nemohou dovolit zaváhat.

„Potřebujeme body, abychom se dostali ze současné situace. Navíc se chceme zlepšit doma. Je to pro nás skutečně velký zápas,“ dodal kouč.

Lotina by mohl do základní sestavy zařadit španělského záložníka Juana Carlose Valeróna, který byl mimo hru kvůli zranění kolena neuvěřitelné dva roky.

V boji o základní sestavu je také švédské křídlo Christian Wilhelmsson, zatímco po zranění by se měl vrátit mexický ofenzivní fotbalista Andres Guardado.

Po lednovém konfliktu se spoluhráčem Gustavem Munuou by se o mohl o sestavu porvat také izraelský brankář Dudu Aouate, který byl od té doby prvně nominován k utkání.

Mezi tyčemi by tak mohl nahradit mladíka Fabricia, chybět kvůli karetnímu trestu však jistě bude chybět útočník Riki.

Předpokládané sestavy:


Deportivo: 5-4-1

Aouate

M. Pablo - Lopo - P. Amo - Coloccini - F. Luis

Wilhelmsson - Sergio - de Guzmán - Lafita

Xisco

Espanyol: 4-2-3-1

J. Soriano

Riera - L. García - Valdo

Ángel - M. Hurtado

D. García - Torrejón - Jarque - Chica

Kameni

Racing Santander - Almería


24.02.2008 - 17:00
Stadión: Sardinero
Rozhodčí: Ontanaya López


Trenér Almeríe Unai Emery varoval své svěřence před tím, aby se v nedělním utkání s Racingem Santander nenechali unést dobrou formou z poslední doby.

Ligový nováček Almería už 7 zápasů v řadě neprohrála, od pozic zaručujících účast v Poháru UEFA ji dělí jedině horší skóre ve prospěch 6. Sevilly. Racing je o bod zpět na 8. místě.

Fotbalisté z Mediterranea získali skalp lídra Realu Madrid domácím vítězstvím 2:0, Emery však ujistil, že hlavním cílem je uchránit se sestupu.

„Musíme zůstat stát nohama na zemi, cíl je stanoven jasně,“ řekl po víkendovém vítězství 1:0 nad Realem Murcía.

„Tým se neustále zlepšuje, ale čím dříve překonáme dvaačtyřicetibodovou hranici, tím lépe.“

Forma mužstva z jižního pobřeží Pyrenejského poloostrova v poslední době zahrnuje i 6 zápasů bez inkasované branky, k čemuž velkou měrou přispěl mladý brazilský brankář Diego Alves.

„Není to nic, co jsem si stanovil, prostě se to stalo,“ řekl dvaadvacetiletý fotbalista pro španělský sportovní deník AS.

„Pokud to bude pokračovat, budu nadšen, ale stejně tak bych byl spokojen, kdybychom Racing porazili 1:3. Necítím žádný tlak.“

Emery bude muset oželit při svém výletu na sever vykartované duo hráčů brazilského záložníka Felipe Mela a obránce Rubena Pulida.

Po výtečném úvodu sezóny byly pro Racing poslední měsíce utrpením, klub už pětkrát v řadě nevyhrál.

Přesto Santander dovedl kouč Marcelino García do semifinále Španělského ligového poháru Copa del Rey, kde ho v příštím týdnu čeká první střetnutí na hřišti Getafe.

Rozvážný dvaačtyřicetiletý trenér však nevidí v neúspěších poslední doby otázku bytí a nebytí.

„S Emerym jsme považováni za úspěšné kouče, kterým se v poslední době daří, ale jde o to, že máme to štěstí mít kvalitní kádry,“ řekl.

„Cílem je porazit v neděli Almeríi. Pak máme čtyři dny na to, abychom se fyzicky i psychicky připravili na pohárový zápas.“

Marcelinovi se rychle uzdravuje zkušený forvard Pedro Munitis, který absentoval několik měsíců kvůli zlomené ruce.

Mohl by tak v neděli nakouknout do sestavy, stejně jako po zranění obránce Ayoze a argentinský středopolař Aldo Duscher.

V prvním vzájemném zářijovém duelu obou soupeřů zvítězil Racing, jedinou branku zápasu vstřelil po 6. minutách hry argentinský obránce Ezequiel Garay.

Předpokládané sestavy:


Racing: 4-4-2

Toño

Pinillos - C. Navas - Oriol - Ayoze

P. Álvarez - Duscher - Colsa - Serrano

Smolarek - I. Bolado

Almería: 4-3-3

Crusat - Negredo - J. Ortiz

Corona - Juanito - Soriano

Mané - Acasiete - C. García - Bruno

D. Alves

Real Madrid - Getafe


24.02.2008 - 21:00
Stadión: Santiago Bernabeu
Rozhodčí: Medina Cantalejo


Trenér Realu Madrid Bernd Schuster dementoval všechny zprávy o tom, že by jeho svěřenci byli před nedělním derby s Getafe kvůli nevyrovnanosti výkonů pod tlakem.

Real prohrál ve třech z posledních čtyř utkání - proti Almeríi, Realu Betis v La Lize a proti AS Řím v Lize Mistrů - celkově tedy 5 z 11 proher od začátku Nového roku.

Na druhou stranu bílý balet ve všech šesti domácích zápasech získal plný počet bodů, stoprocentní bodová úspěšnost pokračovala na San Bernabeu i naposled, kdy klub rozdrtil Real Valladolid 7:0.

Forma Realu na hříštích soupeřů se zdá být nevyrovnaná a Barcelona, kterou ještě minulý měsíc od vedoucího celku tabulky dělilo 9 bodů, může být před výkopem madridského derby od bílého baletu vzdálena jen body 2, Schuster však nepanikaří.

„Barcelona od nás bude v neděli 2 body, ne však v pondělí,“ řekl.

„Není to problém tlaku. Vítězství jsou čím dál složitější, ale opakuji, není to problém. Tým ukázal, že jediným soupeřem je mu on sám, pokud budeme dělat věci dobře, všechno se vrátí zpět.“

Německého trenéra čeká jeho bývalý klub. Getafe se v začátcích sezóny trápilo, nacházelo se dokonce v zóně sestupu, vše však dokázalo překonat a pod Michaelem Laudrupem v současné době působí mnohem lepším dojmem.

V týdnu se klub dokázal probojovat mezi posledních 16 týmů Poháru UEFA poté, co si doma v pohodě poradil s AEK Athény 4:1. Zastínil také své slavnější rivaly Atletico Madrid, Villarreal a Real Zaragoza, další tři mužstva, která v Poháru UEFA bojovala, ale už jsou vyřazena.

Laudrupovi svěřenci se dostali také do semifinále Španělského ligového poháru Copa del Rey.

Schuster k tomu řekl: „Jsem za jejich úspěch rád, ale je jasné, že v neděli chceme já a můj tým 3 body.“

„Getafe budu vždy obdivovat jako tým a jako klub pro jejich lidi a hráče. Proto jsem rád, že se jim tak daří.“

Schuster rovněž připustil, že je spokojen s duem hráčů Realu Rubénem de la Redem a Estebanem Granerem, kteří jsou u Azulones na hostování a nebudou tak proti bílému baletu moci nastoupit.

Německému kouči však bude chybět několik fotbalistů. Christoph Metzelder, Marcelo, Wesley Sneijder, Pepe, Robinho, Javier Saviola a Michel Salgado - ti všichni nenastoupí.

Přes úspěch v pohárech bude chtít zabrat Getafe i v lize, od sestupových vod klub dělí jenom 5 bodů. Azulones jsou rovněž poslední, kteří získali na Bernabeu bod, stalo se tak při remíze 1:1 v březnu.

Kouč hostí Michael Laudrup věří, že jeho svěřenci mohou obhájce titulu v neděli potrápit.

„Jsem přesvědčen, že v neděli odehrajeme dobré utkání, tým je velmi motivovaný,“ řekl.

„Čelíme hráčům jako Raúl, van Nistelrooy atd. Je jasné, že nebudeme mít stejné šance jako v prvním vzájemném střetnutí, kdy Real vyhrál 0:1 a příležitostí bylo vcelku málo, ale stejně se pokusíme jít do duelu s tím, že chceme zvítězit.“

Kromě Granera a de la Reda nebude moct Dán počítat s Miguelem Pallardem, Franciscem Sousou, Franckem Signorinem a Jaime Gavilánem, ale vrátit by se měli Daniel Díaz a Kepa Blanco.

Předpokládané sestavy:


Real: 4-4-2


Casillas

S. Ramos - Cannavaro - Heinze - Torres

Guti - Gago - Baptista - Robben

van Nistelrooy - Raúl

Getafe: 4-4-2

Uche - Albín

del Moral - Casquero - Celestini - P. Hérnandez

Licht - C. Díaz - Belenguer - Cortés

Abbondanzieri

Real Mallorca - Real Betis


24.02.2008 - 17:00
Stadión: Ono Estadi
Rozhodčí: Lizondo Cortés


Obránce Realu Betis Damia Abella chce, aby jeho se spoluhráči využili také na Mallorce výtečného výsledku z posledního utkání, kdy porazili mocný Real Madrid.

Betis doma prohrával, přesto dokázal výsledek otočit a způsobil tak svému soupeři 4. prohru na hřištích soupeřů v sezóně.

Triumf 2:1 přišel po dvou prohrách, s Deportem a Valencií, a klubu pomohl na 14. místo tabulky, čtyři body nad Depor a sestupovou zónu.

O to víc pak bylo vítězství cenné, že se podařilo porazit obhájce titulu, Damia však řekl, že jsou to jenom další tři body a ujistil, že v boji o záchranu budou muset hráči Betisu pokračovat se získáváním bodů i v neděli na Mallorce.

„Je důležité vyhrát v dalším utkání, přestože by to neznamenalo, že s jistotou utečeme sestupu,“ řekl.

„Musíme se o to pokusit a bojovat, je potřeba vyhrát následující zápasy, abychom vytvořili mezi námi a mužstvy ze dna tabulky co největší odstup. Pak uvidíme věci z úplně jiné perspektivy.“

Záložník Betisu Alberto Rivera, který prošel na Bernabeu mládežnickými výběry dodal: „Porazit Madrid vám dá sebevědomí, ale víme, že Mallorca je velmi obtížný soupeř.“

„Našim cílem je zcela jasně získat dvě po sobě jdoucí vítězstvím, tím bychom se totiž dostali ze spodní části tabulky. Jsme plni očekávání a věříme, že jsme schopni urvat 3 body.“

Po tom, aby se to Betisu nepovedlo bude nejvíce prahnout Fernando Varela, krajní bek Mallorcy bude totiž čelit svým bývalým spoluhráčům.

V Seville narozený Varela začal s kariérou právě v Betisu, od roku 1996 tam strávil téměř celou dekádu před tím, než se na začátku loňské sezóny přesunul na Mallorcu.

Varelu nadchla práce nového kouče Betisu Paca Chaparra, Andalusany však varoval, že na Ono Estadi je v neděli nečeká vůbec nic lehkého.

„Betis se hodně trápil, ale teď se konečně dostal z problémů a je čtyři body od zóny sestupu. Pod Pacem Chaparrem se jim daří a stoupají tabulkou,“ řekl.

„Jistě tady přijedou se spoustou odhodlání, vyhráli doma nad Madridem, ale nás už 6 zápasů v řadě nikdo neporazil.“

„Doma potřebujeme zvítězit, nemůžeme si dovolit další bodové ztráty. Snad budeme mít před brankou trošku více štěstí.“

Přestože jeho minulost je v Betisu, Varela ujistil, že případnou vstřelenou branku byl oslavoval.

„Slavil bych ji, protože by padla na našem stadiónu. Kdyby to bylo v Seville, s respektem k fanouškům bych se zachoval jinak,“ oznámil.

„Betis je tým mého života, můj domov, nepřeji si pro něj nic špatného.“

Mallorce, která je v tabulce na 11. místě, budou chybět vykartovaný Jose Carlos Nunes a zraněný Pierre Webo, Betisu zase Nano, Toni Doblas a David Rivas, vrátit se však může Capi.

Předpokládané sestavy:


Mallorca: 4-4-2

Moyá

Scaloni - Ballesteros - Ramis - F. Navarro

Varela - Basinas - Ibagaza - Arango

Trejo - Güiza

Betis: 4-4-2

Pavone - Edu

Capi - Arzu - Rivera - Juande

F. Vega - Juanito - Melli - Damiá

Ricardo

Osasuna - Atletico Madrid


24.02.2008 - 17:00
Stadión: Reino de Navarra
Rozhodčí: Alvarez Izquierdo


Trenéra Atletica Madrid Javiera Aguirre čeká v neděli jeho bývalý klub Osasuna, v posledních dnech se navíc velmi spekuluje o jeho setrvání na lavičce madridského mužstva.

Ve čtvrtečním utkání Poháru UEFA s Boltonem Wanderers se jeho svěřenci prezentovali velmi slabým výkonem, když nedokázali překonat deficit 1:0 z prvního duelu a po bezbrankové remíze tak před svými fanoušky z pohárové Evropy vypadli.

V minulém měsíci se navíc ambiciózní celek rozloučil s účastí ve Španělském ligovém poháru Copa del Rey, demoralizovaný kádr tak může sezónu zachránit jedině úspěchem v lize.

Pravdou však zůstává, že ani v jedné ze soutěží si klub postoupit nezasloužil. Od Nového roku totiž Atletico ze 14 utkání ve všech soutěžích zvítězilo pouze čtyřikrát.

Blíží se březen, a pro mnoho fanoušků madridského celku začíná opět ta stará obehraná píseň. Někteří z nich vinili lednový odchod záložníka Maniche, další poukazují na slabou obranu, ale právě Aguirre se s tím vším musí vypořádat.

„Je to pro nás velmi hořké rozloučení s Pohárem UEFA,“ řekl mexický trenér po zápasu s Boltonem.

„Teď se musíme plně koncentrovat na ligu, protože z ligového poháru jsme také vypadli. V tabulce nám patří 4. místo, do konce ligy je 14 duelů, takže cílem je udržet si nebo případně ještě vylepšit současnou pozici.

„Odehráno bude ještě mnoho utkání, navíc se nám vyprazdňuje marodka, takže budoucnost vidím dobře. Našim cílem je uhrát 70 bodů, v současnosti máme 41.“

Aguirre odmítl spekulovat o své budoucnosti u kormidla Atletica, které je proslulé svou netrpělivostí s kouči.

Mexičan je první, který od roku 2002, kdy se klub probojoval zpět do první ligy přežil na trenérském postu více než jednu sezónu.

„Můj kontrakt vyprší v červnu,“ dodal. „Zodpovídám se třem lidem, prezidentu Enrique Cerezovi, sportovnímu řediteli Jesusi Garcíovi Pitarchovi a vlastníkovi Miguelu Angelu Gilovi.“

„Všichni tři mi otevřeně deklarovali svou podporu.“

Uspět pro klub v Pamploně bude ještě složitější o to, že nenastoupí osa týmu. Nejlepší střelec klubu forvard Agüero, záložník Raúl García a obránce Pablo Ibanez. Všichni čelí karetnímu trestu.

Pozitivem je naopak návrat portugalského křídla Simaa Sabrosy a pravého obránce Juana Valery, kteří jsou po zranění připraveni.

Někdejší působiště Aguirreho Osasuna také není bez problémů, od sestupových vod ji dělí pouhé dva body a v minulém utkání dokonce podlehlo mužstvo beznadějně poslednímu Levante 2:1.

„Jsme tou prohrou naštvaní, ale musíme to hodit za sebe,“ řekl ofenzivní hráč Osasuny Kike Sola.

„Jsem si jistý, že Atletico je po čtvrtečním vyřazení z Poháru UEFA raněno a navíc mu chybí několik důležitých hráčů, přesto však stále disponuje skvělým kádrem.“

Předpokládané sestavy:


Osasuna: 4-2-3-1


Ricardo

Azpilicueta - Cruchaga - Josetxo - Monreal

J. García - Puñal

Juanfran - Plašil - Vela

Sola

Atletico: 4-4-2

Forlán - L. García

Reyes - C. Santana - Jurado - M. Rodríguez

Pernía - Eller - Perea - A. López

Abbiati

Real Murcia - Real Valladolid


24.02.2008 - 17:00
Stadión: Nueva Condomina
Rozhodčí: Teixeira Vitienes


Trenér Realu Murcia Lucas Alcaraz pobídl fanoušky, aby svému týmu udělali při klíčovém nedělním utkání dvou mužstev ohrožených sestupem s Realem Valladolid co nejbouřlivější atmosféru.

Duel je velmi důležitý zvlášť pro domácí, kteří se v případě prohry a nepřízně ostatních výsledků mohou octnout v šestibodovém manku na záchranu, což by se 13 zbývajícími zápasy nebylo nic povzbudivého.

Z posledních 18 možných bodů v 6 utkáních získala Murcia jediný a Alcaraz ví, že je čas nepříznivou bilanci ukončit, na Nueva Condomina přijede další trápící se tým z Valladolidu a tak k tomu budou mít domácí ideální příležitost.

„Jde o duel, ve kterém bude hrát svou roli každý detail. Potřebujeme nažhavené příznivce, kteří svůj tým poženou dopředu,“ řekl.

„Je pravda, že se nejedná jen o další zápas.“

„Víme, že jde o boj o záchranu, ve kterém potřebujeme získat 41 nebo 42 bodů. V první půlce sezóny jsme posbírali 29, teď musíme dostat ten zbytek.“

Alcaraz zároveň ujistil, že má ve své hráče víru, někdejší kouč Recreativa Huelva a Racingu Santander si zároveň myslí, že má stále podporu vedení.

„V kabině je teď ticho, máme však harmonii a charakter. Jsme v delikátních chvílích a svých hráčům absolutně věřím,“ dodal.

Když byl trenér tázán, zdali cítí podporu i on sám, odpověděl: „Ano, od prezidenta, vedení a týmu-což je nejdůležitější.“

„Jedná se o nejdůležitější zápas pro Murcii, pro klub, pro jeho další vývoj, nezávisle na osobních situacích.“

Uruguayský středopolař klubu Pablo García is je jistý, že v neděli večer bude se svými spoluhráči oslavovat první vítězství od 6. ledna.

„Je důležité apelovat na fanoušky. Nedělní duel je pro nás jako finále a my si jdeme pro vítězství,“ řekl někdejší fotbalista Realu Madrid a AC Milán.

„Máme kvalitu na to, abychom v Primera Division setrvali. V neděli vyhrajeme, jsem si jistý. Tři body zůstanou doma a s nimi se situace mužstva zlepší.“

Jofre Mateu a Abderrahman Kabous jsou zraněni, otazník visí nad startem brankáře Antonia Notaria, po karetních trestech se naopak vrací Paco Peña a Alvaro Mejia.

Stejně jako Murcia, další ligový nováček Valladolid prochází obdobím slabé formy, v posledních čtyřech utkáních třikrát prohrál a jednou remizoval, z toho zůstává v paměti hlavně porážka 7:0 od Realu Madrid. Mužstvo Jose Luise Mendilibara se tak po skluzu nachází na 16. příčce.

Trenér však řekl: „Neměli bychom se z negativní šňůry pominout, důležité je v Murcii alespoň neprohrát.“

Mendilibar k duelu nepovolal defenzivní duo Pedro Lopez a Rafa, z různých důvodů budou chybět Ludovic Butelle, Alexis, Diego Camacho, Daniel Kome a Bartholomew Ogbeche.

Předpokládané sestavy:


Murcia: 4-4-2

Notario

de Coz - Mejía - Arzo - Peña

Abel - Richi - P. García - Rosinei

Baiano - Goitom

Valladolid: 4-2-3-1

Llorente

Capdevila - Víctor - Sisi

Borja - Á. Rubio

Marcos - G. Calvo - I. Bea - J. Baraja

S. Asenjo

Kam dál?

Pavel Storzer / soccernet.espn.go.com/marca.com/FotbalPortal.cz

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
misdo - 24.02. Odpovědět

luis fabiano ma tuto sezonu naozaj milo prekvapil aj ked nie som moc fanusik sevilly ale neocakaval som takuto formu...

misdo
Lucas - 23.02. Odpovědět

Laneey tak co jses rada?! Sevilla - Zaragoza - 2:0 Smajlík 4 Smajlík 7

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

no paráda, 3:0 v poločase to sem nečekala Smajlík 2 ,no Fabiano no, to je brouček, to zavání hattrickem dneska , jsou to prostě broučci Smajlík 8 Smajlík 17

Laneey
Laneey - 23.02. Odpovědět

máma mě vyhání z kompu,tak jdu spát Smajlík 10 ,pěkně v poklidu ,3:0 to je paráda,ještě 2 góly bychom mohli přidat né? Třeba Capel a Kanouté Smajlík 2 Smajlík 3 , tak dobrou a zítra Smajlík 8

Laneey
Lucas - 24.02. Odpovědět

Hm tak si to trefila dali ste jeste 2 goly Smajlík 3 Smajlík 7 ...akorat ne Capel a Kanoute ,ale vlastni Diogo a pak Keita ...kazdopadne je to vyprask poradnej a Zara jak se zda rozhodne neni ve svy kuzi Smajlík 11

Lucas

Hele zdar jsem zklamán a to velmi

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Jj cau ...vsichni ted budou mit plnou hubu kecu jak sme zase remizovali ,ale tentokrate to je neopravneny - kdyby byl vysledek 3:0 - Reactivo by si nemohlo na nic stazovat Smajlík 11

Lucas

No spalil Žigič a na konci Baraja

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hm mozna ,ale k cemu to kdyz hraci spalili co se dalo Smajlík 13

Lucas

Koeman zlepšil naši hru takhle jsme za Florese nehráli

Valencia-Mestalla

Žigič toho zahodil

Valencia-Mestalla

Podle mě to tam bylo ale těsně

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Nojo na tej mrnavej obrazovce je taky hovno videt Smajlík 11

Lucas
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hej nevis proc neuznali ten gol Silvy??? podle me to za carou rozhodne nebylo Smajlík 13

Lucas

Líbil se mi Koeman jak dneska hecoval hráče

Valencia-Mestalla

To bych se z toho zjebal ještě Baraja měl tutovku před koncem

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hm Joaquin hral dobre ...cela zaloha se mi v 1.polocase hodne libila takova flexibilni ...no proste smula ten gol no

Lucas

Joaquín to je prostě borec podle mě lepší jak Villa

Valencia-Mestalla

Žigič toho spálil

Valencia-Mestalla

Timo moch mít ten gol-podle mě

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Sahnul si na tu strelu ale to bylo vse - podle me za to zas nemoh Smajlík 7

Lucas

Žigič vybojoval hodně míčů ale nedat 3 golovky hlavně tu do prázdný ze 3 metrů tu by Villa dal ze zavřenejma očima

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Smula no ...fakt s Huelvou ktera proziva spatnou sezonu se doma proste nesmi remizovatSmajlík 11 ...byli sme lepsi a vyhru sme si zaslouzili Smajlík 11

Lucas

Celej zápas jasně lepší oni maj nemaj ani jednu golovou akci a daj gol,podle mě Rimo moch tu střelu mít podle mě nemá úplně čistý svědomí

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Co? vzdyt vymetla ruzek ...tohle bych na golmana nehazel ani na obranu proste mu ta strela sedla a gol ... Smajlík 11

Lucas

To mě zkazilo víkend

Valencia-Mestalla
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hm supr vyhranej zapas a nakonec remiza ...to fakt nasere Smajlík 14

Lucas

Valencia je výborný tým i díky tomu že tam hraje vynikající a pro mě oblíbený útočník Morientes.A samo že nejen on.Divím se že tenkrát ho nechtěli dál v Realu.Ideální dvojka k Raúlovi.

Valderrama
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hm El Moro je fakt super utocnik skoda jen ze porad zranenej v posledni dobe Smajlík 13

Lucas
Lucas - 23.02. Odpovědět

Tak sakra 10 minut do konce a porad 1:1 ...at tam aspon padne jeden haluz gol prosimm Smajlík 13 Smajlík 4

Lucas
Lucas - 23.02. Odpovědět

Tak Vale jedem sakra ...1:1 to ne ...tlacime ,ale zatim nic z toho Smajlík 13 Smajlík 7

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

neboj Valencie vyhraje Smajlík 7 ,dá ještě 1 gól Smajlík 9

Laneey
Laneey - 23.02. Odpovědět

zápas je v TV viď?No Sevilla -Zaragoza taky ,a já to neuvidim, to mě pěkně štve Smajlík 15 ,jsem na víkendě pryč,a k dispozici jen 4 programy...zlatej domov se SPORT 1 Smajlík 2 Smajlík 7

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

To se mas ze mas Sport 1 ...ja se musim divat pres sopcast(program pres kterej se muzes divat na sport na PC Smajlík 7 )

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

jé, to je blbý, že to nemáš no, na fóru Seviily je taky jeden kluk kterej vše sleduje přes tento program Smajlík 10 , no já ho byla nucena si stáhnout,když hrála Slavia s Tottenhamem,abych něco viděla, když de...bilní ČT to nemůže dát do televize, ty mě nas...!Fakt, zápas dávali snad všude jen ne v ČR Smajlík 15 Smajlík 7 , ale dalo mi to problém než se mi ten zápas spustil, sem viděla posledních půl hodiny Smajlík 2 ,ale Slávka hrála parádně Smajlík 7,ten obraz se děsně sekal...njn ten pomalej net od 02.... Smajlík 15 Smajlík 3 ....zlatej Sport 1 no.. Smajlík 7

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Smajlík 3 no ja si to stah abych moh sledovat La Ligu a hlavne Valencii Smajlík 18

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

jj to chápu , prostě droga co Smajlík 2 , jako u mě no já nevim co bych bez Sport 1 dělala,přes ten Sopcast mi jdou spíše obrázky než plynulý zápas,vždy to jelo takovej 10 vteřin a pak se to seklo Smajlík 3 Smajlík 2

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Jako u me ...dneska sem ,ale zkousel TVants a musim rict parada ...je to na celou obrazovku a vubec se to nesekalo podle me je to lepsi nez sopcast Smajlík 7

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

Smajlík 17SevillaSmajlík 17 doufám Zaragozu zvládne a vyhraje, můj tip: 2:1

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Myslim ze Sevilla Zaru prejede tak minimalne 3:1 Smajlík 7 Smajlík 18

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

jé, to dole měla být odpověď, sem si spletla řádky Smajlík 2 Smajlík 7 Smajlík 6

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Neva Smajlík 4 ...tak Sevilla je doma dost silna ...pravda ty nevyrovnany vykony ji zatim stali lepsi pricky ,ale ted se zvedna a doufam ze tu LM da ... Smajlík 18

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

jj ja taky doufam, a věřím, že Fenerbahce doma porazí Smajlík 7 , určitě si to zaslouží,moc bych klukům přála aby se dostali co nejdále v LM ,před začátkem ligy jsem si myslela , že budem bojovat v La Lize o titul...ale bohužel se stali věci,který tým hoodně poznameli Smajlík 13 ,proto jsme až na 7.příčce,ale Sevilla má navíc Smajlík 17 Ještě sem se tě chtěla poptat,co říkáš jako fanoušek Valencie na tu věc S Albeldou?Je to podle mě krutý,vždyť on je nemýlím-li se odchovancem né?Takhle se s odchovanci nezachází, podával dobrý výkony, je mi ho upřímně líto Smajlík 13

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Vis to je tezky ...on byl ledenda,odchovanec,kapitan tymu srdce tymu ,ale v posledni dobe zacali byt jeho vykony zalostny ...prisel Koeman a asi ocekaval ze Santi(Canizares) a Angulo jako ikony budou oporami a tym vyburcujou k vysledkum...a ono nic vysledky byli naprosto tragicky a vedeni Vale chtelo asi v kabine procistnit atmosfru tak smina zametli Smajlík 11 ...to me mrzi ,ale opravdu hlavne takovy Angulo uz nemel tymu moc co tat ...nejvic me na tom vadi ze si tim vedeni postvalo vsechny opory vcetne Davidu Silvy a Villy Smajlík 7 Smajlík 11

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

no právě...dal týmu všechno,a oni sním zacházejí jako kdyby pro Valencii nic neudělal,...každej hráč má někdy hoodně špatný období,ale ja si ho pamatuju jako dobrýho hráče, Angula si už moc nevybavuju....proč vůbec dnes nehraje Villa?Myslím, že by zápas dokázal rozhodnout Smajlík 10 Smajlík 7

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

David Villa obdrzel v minulym utkani cervenou kartu takze dneska ma stopku Smajlík 13

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

aha, no to je blbý teda, už to vypadá na remízu co? Smajlík 11

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Hm konec 1:1 Smajlík 13

Lucas
Laneey - 23.02. Odpovědět

škoda no, body potřebujete jak sůl ...sic jsem fanynka Sevilly ,ale Valencia je mi jako tým velmi sympatická i Barca,kde hraje můj oblíbenej fotbalista Thierry Henry Smajlík 7

Laneey
Lucas - 23.02. Odpovědět

Smajlík 4 Smajlík 18

Lucas

Bude se jednat hlavně o souboj dvojic elitních útočníků – na straně domácích to jsou Frederic Kanouté a Luis Fabiano, Los Maňos se spoléhají na Diega Milita s Ricardem Oliveirou. Smajlík 18 Smajlík 18

aaa auto sračka
Laneey - 23.02. Odpovědět

jé , kéžby, to by byla paráda Smajlík 1 , ale Zaragoza je silnej tým, ale Seville bezmezně věřím,i když máme někdy nejistý výsledky Smajlík 7 Smajlík 17

Laneey
Reklama
Související odkazy
Nejnovější články