Zpět na » Primera Division » Gareth Bale to má stále na háku. Zachoval svoji tradici

Primera Division - Gareth Bale to má stále na háku. Zachoval svoji tradici

Gareth Bale to má stále na háku. Zachoval svoji tradici © FotbalPortal.cz - Gareth Bale

4

Líbilo se

19.01. - VIDEO Do včerejšího zápasu proti Seville nebyl Gareth Bale vůbec nominován. A to přesto, že celý týden normálně trénoval poté, co přepral infekci, kterou měl v krku a jež mu nedovolila odcestovat minulý týden do Saúdské Arábie na finálový turnaj španělského Superpoháru. Usedl tedy pouze na vyhrazené místo na tribuně.

Ovšem znovu ukázal, jaký je profík a jak moc cítí s týmem. Demonstroval, jak „důležité" jsou pro něj výsledky, o které bojují jeho spoluhráči bez něho. Opět proti sebe svým postojem popudil fanoušky a dal do ruky argument trenérovi Zidanovi, aby ho příště opět nechal mimo hru.

O co šlo? Útočník Realu Madrid nevydržel sledovat zápolení svých spoluhráčů do konce a v době, kdy běžela 82. minuta utkání opouštěl ve svém Audi brány stadionu Santiaga Bernabéua. A není to poprvé, co tak učinil. Madridský stánek opouštěl v této sezóně předčasně i v dalších zápasech, při nichž se nevešel do zápasové nominace. Ať už to bylo v duelech proti Leganés, Betisu či v Lize mistrů proti Galatasaray.

Nicméně, byť se to někomu nemusí líbit, Bale žádný vnitřní protokol neporušil. Hráči mají nařízeno setrvat na tribuně do 80. minuty zápasu a pak mohou jeho útroby bez jakéhokoliv postihu opustit.

Otázkou ale je, jak to vypadá před spoluhráči a příznivci klubu. Co to vypovídá o jeho charakteru a oddanosti týmu, zvláště, když takové úprky předvádí pravidelně.

Kam dál?

Jan Preisler / FotbalPortal.cz

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
peeko83 - 26.01. Odpovědět

Zajímavé. Zvlášť u takového velkoklubu.

peeko83
Cornero - 19.01. Odpovědět

to je docela vtipny pravidlo ze musi zustat do 80. minuty..to jako kluka pusti driv aby se vyhnul pozapasovejm zacpam? Tyvole..je to hrac za sto mega kterej bere miliony eur takze i kdyz neni nominovanej tak snad by mel prijit na predzapasovou pripravu spolecne s tymem a stejne tak po zapase jit do satny na pozapasovy zhodnoceni..vyjimka je pouze to pokud by ho tam trener vylozene nechtel

Cornero

Má v píči no.

BarcaNick
Kuzma - 19.01. Odpovědět

Za ty prachy … Smajlík 3 Smajlík 3 Smajlík 3

Kuzma

Utkání byl skandál od rozhodčích, nedivím se mu

vladcevesmiru1
Tifo - 19.01. Odpovědět

Přesně tak, gol Sevilly vůbec neměl platit.

Tifo
kochito - 20.01. Odpovědět

Naprostý souhlas Smajlík 4

kochito
Reklama
Související odkazy
Reklama
Nejnovější články