Zpět na » Primera Division » Trest pro Ramose? Otázka centimetrů

Primera Division - Trest pro Ramose? Otázka centimetrů

Trest pro Ramose? Otázka centimetrů © FotbalPortal.cz - Porušil Ramos pravidla?

2

Líbilo se

13.04. - VIDEO Půjde doslova o centimetry. Tak tenká linie může hrát roli v případě obránce a kapitána Realu Madrid Sergia Ramose, jestli bude potrestán jednozápasovým distancem, nebo naopak bude moct bez potíží nastoupit v Lize mistrů do semifinálové vřavy a pomoci vyztužit defenzivu Bílého baletu, která bez jeho přítomnosti ve středu proti Juventusu očividně trpěla.

Kdyby se včerejší zápas nezačal pro madridský klub vyvíjet tak tragicky, asi by se tento případ vůbec řešit nemusel. Real si přivezl z Turína hladký náskok 3:0 a i když hned ve druhé minutě inkasoval na 0:1, nikoho to moc nevzrušovalo. Ani Ramose, který se v tu dobu ještě náramně bavil ve VIP lóži. Hrát nemohl, jelikož si odpykával trest za karty.

Jenže ještě do poločasu Blancos dostali druhý gól a po hodině už byl jejich luxusní náskok po trefě Matuidiho smazán. Ramos všeho nechal a seběhl dolů do tunelu u hráčských laviček, aby mohl sledovat zápas z bezprostřední blízkosti. A nejen sledovat. Gestikulovat, radit a také působit svoji přítomností na správnou reakci svých spoluhráčů v nepříznivé situaci. Když pak v 93. minutě nařídil sudí Oliver pokutový kop, živě diskutoval s trenérem hostů Allegrim. Po zápase se měl potom dostat do bouřlivé debaty i s hráči Juventusu, kteří mířili do kabin.

A to by mohl být problém, který by pro oporu Realu mohl vyústit v jednozápasový distanc. Pokud by totiž delegát zápas uvedl, že se nacházel na tzv. „pitch level“, tedy na úrovni hřiště, sankce by ho neminula. Tam totiž hráči, kteří nejsou nominovaní k zápasu, nemají co dělat.

Nicméně v Realu argumentují tím, že Ramos byl celou dobu pouze na schodech, které na hrací plochu vedou, tedy v území, které není tak striktně omezeno a pro potrestané hráče je přístupné. A dostupné záběry jim dávají za pravdu. Bude mít stejný názor i disciplinární odbor UEFA?

Kam dál?

Jan Preisler / FotbalPortal.cz, marca.com

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
Cornero - 14.04. Odpovědět

Hrac kterej je mimo hru by absolutne nemel zasahovat do utkani a ovlivnovat kohokoliv z tymu tj ani diskutovat s trenerem natoz s hraci soupere. Nicmene pochybuju ze hrac Realu bude za neco takoveho potrestan

Cornero
Zedman - 13.04. Odpovědět

Je pro místní experty, tady je rozbor deníku AS, že které vyplývá že gól Isca nebyl offside a stav ve 13 min měl být 1:1. Ale chápu že chyby rozhodčího v neprospěch Realu se nepočítají. https://as.com/videos/2018/04/13/portada/1523602315_732597.html

Zedman
pdreal - 13.04. Odpovědět

zbytocna snaha tym ktory tu pisu tie konspiracne teorie je aj tak vsetko jedno Smajlík 1 Realu sa pomaha, je nezmysel ze by im bol nespravne neuznany gol Smajlík 2 mozes sem dat videi kolko chces, aj keby ti to potvrdilo 10/10 zubarov Smajlík 2 miestny maju jasno Real je tlaceny bodka.

pdreal

Za zubaře máš jedničku Smajlík 3

NoIscoNoDisco
pure2 - 13.04. Odpovědět

Na jednu stranu, pravidla nech sa dodrziavaju..ale takato hovadina.

pure2

Neviem ako vy, ale ja som videl už x vylúčených hráčov, ako dosledovali zápas z podobných miest, ako Ramos Smajlík 3

NedStark

No ale tohle je Ramos a Real Madrid! Takže prostě ne!

NoIscoNoDisco
COKO - 13.04. Odpovědět

Já bych řekl, že tam bude spíš ten problém, že se pouštěl do něčeho s Allegrim. Měl radši mlčet a být tam zalezlý.

COKO
pdreal - 13.04. Odpovědět

tiez by som povedal ze toto moze byt problem, aj ked je to mozno somarina, v podstate by rovnako tak s nim mohol komunikovat s tribuny, neviem no absolutne neviem jak su nastavene pravidla dufam vsak ze nepotrestaju nakoniec Ramosa len preto aby zas necelily obvineniam ze mu to preslo lebo to je Real Smajlík 1 snad sa nenechaju zvyklat Smajlík 2 (ak teda nepochybil v tom kde sa nachadzal)

pdreal

Samozřejmě, že tam neměl co dělat.

NoIscoNoDisco
pdreal - 13.04. Odpovědět

neviem no podla nejakých vyjadreny zo strany Realu nepochybil, nesmie byt na place a to nebol, ale ci to tak je neviem, ci by nemal mat zakaz aj do technickej zony, ale podla vsetkeho toto v pravidlách neni zadefinovane, mimochodom vôbec mi hlava neberie preco sa pravidla zaoberaju vôbec tym kde sa nachadza hrac ktory sa priamo neucastni zapasu, este ze nemusi byt mimo republiku Smajlík 1

pdreal
pdreal - 13.04. Odpovědět

dalsi hon na carodejnice ... Smajlík 1

pdreal
Reklama
Související odkazy
Reklama
Nejnovější články