Zpět na » Primera Division » Hořkosladký ligový návrat Costy do Atlética: Gól a hned po něm červená

Primera Division - Hořkosladký ligový návrat Costy do Atlética: Gól a hned po něm červená

Hořkosladký ligový návrat Costy do Atlética: Gól a hned po něm červená © FotbalPortal.cz - Diego Costa byl ve své obnovené ligové premiéře v dresu ATlética vyloučen

3

Líbilo se

06.01. - VIDEO Tak pro španělského útočníka Diega Costu je zatím návrat do Atlética Madrid hodně vydařený, byť na něj v dnešním utkání přidal i menší černou kaňku. Skóroval ve středečním pohárovém zápase, jeden gól si schoval i na dnešní ligový duel s Getafe. Jenže střetnutí kvůli neuváženému kroku nedohrál.

Přestup Diega Costy, respektive jeho návrat do Atlética, se už upekl během září minulého roku. Los Colchoneros za nespokojeného útočníka Chelsea zaplatili 66 milionů eur, o 28 milionů více, než když ho do tohoto klubu v roce 2014 prodávali. Naturalizovaný Španěl s brazilským původem ale na svoji zápasovou premiéru musel kvůli zákazu madridského klubu registrovat nové hráče počkat až na leden.

Do té doby jen trénoval. Ovšem zdá se, že minimálně střelbu vypiloval dokonale. Už ve středu, v obnovené premiéře v červenobílém dresu, skóroval po čtyřech minutách co byl na trávníku. Pomohl tak k výhře v prvním osmifinálovém zápase poháru v Lleidě 0:4.

A na střeleckou notu byl naladěn i dnes. Gólem přispěl k výhře v 18. ligovém kole nad Getafe 2:0. Jenže kvůli nerozvážnosti pro něj hned po vstřeleném gólu zápas skončil. Už v průběhu zápasu totiž dostal žlutou kartu poté, co rukou trefil do obličeje hostujícího Djeného. A na tuto skutečnost zřejmě zapomněl ve chvíli, kdy se o svoji gólovou radost šel podělit s fanoušky na tribuně za brankou. Rozhodčí to přesně podle pravidel označil za nesportovní chování a viditelně zaskočenému útočníkovi ukázal druhou žlutou a tedy posléze i červenou kartu.

První žlutá Diega Costy

Costa si tak příští týden dobrovolně odpočine, neboť se nepředpokládá, že by Atlético uspělo s případným odvoláním, pokud by k němu vůbec přistoupilo.

Kam dál?

Jan Preisler / FotbalPortal.cz

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
craytom - 07.01. Odpovědět

Diego je cocot Smajlík 1

craytom
dalko - 06.01. Odpovědět

Inak bol cely zapas ako curak. Mal ho kartovat uz davno predtym.

dalko

Jak som isiel pozret a videl som ze atletico dohralo s cervenou hned som si myslel ze Diego Smajlík 3 No co tak pol roka nehral snad si nemysleli ze bude hrat v rukavickach Smajlík 3

Blue_Lion
COKO - 06.01. Odpovědět

Jako faul jasný, na žlutou asi taky, ale pěkně tomu ta čokolada přihrála Smajlík 2

COKO

Přesně to jsem si řikal taky Smajlík 2

MaraHCFC

Dost blby vylouceni,podle pravidel sudi rozhodl spravne,ale za to ze sel slavit mezi fanousky,tak mohl mit sudi trochu"srdce".A to Costu vubec nemusim.No ale pravidla jsou pravidla,kez by je vsichni sp.sudi dodrzovali stejne Smajlík 7

tomogara
Cornero - 07.01. Odpovědět

kdyz by mel sudi srdce ted tak by ho pak automaticky pozadovali i ostatni. Nemuzes jednomu takovou jasnou vec povolit a ostatni trestat. A to jsem toho nazoru ze tohle trestani celkove je hloupost. Za chvilku budou trestany vsechny trosku bujarejsi projevy radosti

Cornero

Je to trochu přísné, ale zase je to z dobrého důvodu.
V minulosti, už se několikrát stalo, že tohle "šrocení" fanoušků, kdy si chce každý z nich šáhnout a oslavit to s hráčem, skončilo tragicky a někteří to odnesli zraněním...

MaraHCFC
Reklama
Související odkazy
Reklama
Nejnovější články