Zpět na » Primera Division » Piqué obvinil rozhodčího poté, co mu dal žlutou kartu

Primera Division - Piqué obvinil rozhodčího poté, co mu dal žlutou kartu

Piqué obvinil rozhodčího poté, co mu dal žlutou kartu © lavanguardia.com - Piqué právě dostal žlutou kartu

0

Líbilo se

20.11. - VIDEO Velký problém může pro Barcelonu představovat žlutá karta, kterou Gerard Piqué vyfasoval během sobotního ligového zápasu na půdě Leganés. Stoper azulgranas totiž díky tomuto napomenutí, které je páté v této sezóně, naplnil cyklus a bude muset nuceně jeden zápas odpočívat. A jelikož je dalším soupeřem Barcy druhá Valencie, není se co divit, že Piquého tento trest, jenž považoval za přehnaný, rozzlobil a sudího zápasu dokonce obvinil...

Rozhodčí, rozhodčí a zase rozhodčí. Stěžuje si na ně Real Madrid, nespokojená je Barcelona. V jejím případě se nevole vůči mužům s píšťalkou naposledy spojuje především s žlutou kartou pro Gerarda Piquého. Ten věděl, že má na kontě z předchozích kol už čtyři napomenutí a po pátém se ve španělské lize automaticky jeden zápas stojí.

I přesto ho trenér Valverde do zápasu nasadil, stejně jako Umtitiho, jenž si nesl do utkání v Leganés stejné břímě. Jenže už po 30 minutách bylo jasné, že Piqué má po utkání ve Valencii. Zastavil totiž pronikajícího Amrabata, podle mínění rozhodčího Undiana Mallenca takovým způsobem, že byla žlutá karta na místě.

To si ale nemyslel barcelonský obránce, který okamžitě vystartoval k arbitrovi a začal mu od srdce vykládat svůj názor na karetní trest. „Undiano, Undiano,“ volal na soudce. „Neříkej mi, žes to neměl poznamenaný,“ podezíral Piqué Mallenca, že byl na seznamu hráčů, jímž musí dát žlutou kartu. „Přinesl sis to z domova,“ pokračoval ještě Piqué v nařknutí, že rozhodčí si jeho jméno poznamenal už při přípravě na zápas. Alespoň takto jeho slova odezřeli ve španělské televizní stanici Cuatro.

Trenér Valverde, který rovněž protestoval proti verdiktu, pak ještě na asistenta rozhodčího pokřikoval: „Nevidíš, že ho držel?“.

Barcelona se ale s trestem pro Piquého nespokojí, je připravena podat odvolání, aby byla hráči žlutá karta odebrána.

Kam dál?

Jan Preisler / FotbalPortal.cz, okdiario.com, youtube.com

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
Lazar - 21.11. Odpovědět

Vzhledem k tomu že v 63. minutě stačilo aby sebou útočník seknul na zem a Piqué jde ven s červenou, tak bych raději mlčel a šoupal nohama....Doufám, že se klub odvolávat nebude

Lazar

Měl by sklopit hlavu a držet hubu..tyhlety výlevy mu zbytečně škodí,však jde o stopku na jeden zápas,ve kterém se bez něj obejdem

kubino79
Pure - 20.11. Odpovědět

Boze ten Pique..

Pure
PsgFan - 20.11. Odpovědět

Je to idiot, kterýmu nejde vůbec o fotbal. Jde mu hlavně o to co se Shakirou udělaj v posteli a aby se Katalánsko odtrhlo.

PsgFan

Bože, to je šašo Smajlík 3 Veď tam "oblapával" rukami Amorebietu, akoby ho chcel znásilniť. Nakoniec sa drbol o zem, aby trestu unikol.

NedStark
craytom - 20.11. Odpovědět

bol to Ambrabat

craytom
craytom - 20.11. Odpovědět

teda Amrabat, to mám zato že som moc múdry Smajlík 2

craytom
COKO - 20.11. Odpovědět

Barcelona are to welcome Ajax centre-back Matthijs de Ligt to the Camp Nou in the coming months with a proposed €45m move set to be completed in January. [Ziggo Sport]

Tak doufám, že to je pravda a vyjde to! Smajlík 9

COKO

.... Smajlík 10 byl to celou dobu záměr! Všichni věděli jak to bude a ty zbylý 4 žlutý dostal taky záměrně.
Jednu věc Mourinho v Madridu dělal rozumně. Nechat vykartovat hráče ve zbytečných zápasech.

Bal-lack

* do zbytečných zápasů.

Bal-lack

Tyhle dva bych pozval na nějakou párty - Mallenco a Piqué. O zábavu postaráno. Začínám mít pocit, že ten Piqué si fakt do držky nevidí a naschvál to asi nedělá.

NoIscoNoDisco
kuzma - 20.11. Odpovědět

To si vybrečíme ! Smajlík 3 Smajlík 3 Smajlík 3

kuzma
Reklama
Související odkazy
Reklama
Nejnovější články