Nepřihlášen

Nepřihlášen

Styly

Moderní Výchozí zelená Zelená Šedá Okrová Oranžová Modrá Červená Gaming Freestyle

Zpět na » Ostatní » Preview 2. kola Orange Ekstraklasa

Ostatní - Preview 2. kola Orange Ekstraklasa

0

Líbilo se

03.08. - Uživatel tripet zaslal na Fotbalportal preview 2. kola Polské fotbalové ligy, takže ho s díky uveřejňujeme.

1) KORONA KIELCE – LECH POZNAŃ
3.8.07 20:00

Korona v prvním kole prohrála v Belchatowu po špatném výkonu 2:0 a před vlastním publikem se budou chtít rehabilitovat.Jenže Lech je soupeř s kterým domácí nemají dobré zkušenosti.Lech v prvním kole doma přehrál bez větších problémů nováčka za Sosnowiece 4:2 a do Kielce si jede minimálně pro bod.Soupeři se asi rozejdou remízově,gól do sítě soupeře by měl padnout na obou stranách.

TIP oba dají gól 1,56 5,5/10

2) CRACOVIA KRACOW – RUCH CHORZOW
4.8.07 19:00

Utkání se odehraje bez diváků.Cracovia má trest ještě z jarní části za nepřístojnosti fandů.Domácí mají velké plány a budou černým koněm ligy.V prvním zápase na Legii ukázali dvojí tvář.V prvním poločase se většinou bránili,v druhém předvedli svůj potenciál a jen smůla je obrala o zasloužený bod.prohráli 1:0.Ruch jako nováček vstoupil do ligy impozantně a po výborném výkonu vyhrál v Groclině 4:1.Zda jim nadšení vydrží i proti favoritu zápasu se pozná v konečném výsledku.V brance domácích stojí ve výborné formě chytající Canaj a Cracovia doma body moc nepouští.Zde věřím domácím,že si připíšou první tři body a i over by mohl padnout.

TIP 1 kurzy 1,7-1,95 6/10
TIP over 2,5 kurzy 1,75-1,95 5/10

3) ZAGLEBIE LUBIN – WISLA KRAKOW
4.8.07 19:00

Určitě půjde o šlágr kola.Lubin v prvním kole po solidním výkonu porazil 2:1 Widzew Lodź.Lubin ještě hraje kvalifikaci Ligy mistrů.V prvním zápase doma prohrál se Steauou Bucurest 0:1 a příští týden jej čeká odveta.Wisla po zpackané uplynulé sezóně opět míří k metě nejvyšší.V prvním kole nehráli,zůčastnili se mezinárodního turnaje v Chicagu na němž se předvedli ve výborné formě a turnaj vyhráli.Zápas bude vyrovnaný a u Wisly se může projevit problém s aklimatizací.Wisla se určitě časem dostane do zápasového rytmu.Zde asi půjde o dělbu bodů.

TIP 0 kurzy 2,8 – 3,25 5/10

4) ODRA WODZISLAW – ZAGLEBIE SOSNOWIEC
4.8.07 19:00

Utkání se mělo hrát v Sosnowci,ale z důvodu rekonstrukce stadiónu nastala změna v pořadatelství.Odra díky bodům nasbíraným na podzim se vyhnula problémům ze sestupem.Na jaře odešlo několik důležitých hráčů a i v klubu byly nějaké problémy.V této sezóně je asi taky čeká boj v druhé polovině tabulky.V prvním kole doma Odra nehrála dobře s LKS Lodź a až v posledních minutách zachránila bod za remízu 2:2.Zaglebie se ukázalo v dobrém světle i přes porážku v Poznani 4:2.Svým ofenzivnějším pojetím hry jistě nasbírá nějaké body i na hřištích soupeřů.Prvního bodu by se měli dočkat právě v souboji s Odrou.Hosté navíc začali ligu s mankem -4 bodů.Jde o trest za korupci v minulé sezóně.

TIP 02 kurzy 1,7-1,9 5,5/10
TIP over 2,5 kurzy 1,8 – 2,15 5/10

5) LKS LODŹ – POLONIA BYTOM
4.8.07 19:00

LKS si místo třech bodů dovezl z Odry jen jeden a proto nebude doma chtí pustit nováčkovi ani jeden.Donácí jsou velkým favoritem,ale Bytom i po porážce v Bialystoku má za cíl získat venku body.Zápas by měl být ofenzivním a bez gólů nezůstane.

TIP over 2,5 kurzy 1,8 – 2,0 6/10

6) JAGIELLONIA BIALYSTOK – GROCLIN GRODZSIK
5.8.07 16:00

Nováček z Bialystoku vyhrál v prvním kole nad Bytomí 2:1 a opět si může radost z výhry zopakovat,z jejich hřiště se budou body odvážet velmi málo.Groclin byl v prvním kole doma přejet dalším nováčkem z Chorzowa 1:4 a ještě je ve hře v kvalifikaci poháru UEFA.I v něm je jeho herní projev nemastný,neslaný.Groclin bude hrát ze zajištěné obrany,přesto více věřím v zisk tří bodů pro Jagielloniu.

TIP 1 kurzy 2,25-2,5 5,5/10

7) WIDZEW LODŹ – GKS BELCHATOW
5.8.07 18:00

Zápas má favorita ve vicemistrovi GKS Belchatow.GKS bude mít za sebou cestu do Gruzie(pohár UEFA) a ta může zanechat stopy únavy.Widzew jako loňský nováček chce udržet ligu i pro příští sezónu a po prohře u mistra v Lubině budou chtít uspět.Podle mne zápas nemá favorita a gólově asi bohatý nebude.

TIP 0 kurzy 3,00 -3,2 5/10

8) GORNIK ZABRZE – LEGIA WARSZAWA
5.8.07 18:45

Pro Gornik to bude první zápas v nové sezóně.Kádr je posílen a vedení klubu míří výš než bylo 14.místo minulého ročníku ligy.Legia jistě myslí na titul,hráčsky je silná,ale herní projev je v otaznících.Po prvním kole mají tři body a jen střelecká smůla Cracovie je ochránila od debaklu.Domácí budou dost nabuzeni,plný stadión je požene a proto by se mohlo konat překvapení kola na úkor favorita z Warszawy.

TIP 1 kurzy 2,8 – 3,1 5/10

/ uživatel Fotbalportalu

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
Nebyly nalezeny žádné komentáře.
Reklama
Nejnovější články