Zpět na » Premier League » Roberto Martínez: Ivanovič měl být vyloučen. Skutečně si zahrál na Suaréze?

Premier League - Roberto Martínez: Ivanovič měl být vyloučen. Skutečně si zahrál na Suaréze?

Roberto Martínez: Ivanovič měl být vyloučen. Skutečně si zahrál na Suaréze? © talkingbaws.com - Skutečně si Ivanovič kousl do McCarthyho?

6

Líbilo se

12.02. - VIDEO Velmi napjatý závěr se včera odehrál na Stamford Bridge. Everton dlouho držel bezbrankový stav, mohl však i vyhrát. Až v 90. minutě rozhodl o výhře Chelsea Willian. Celé situaci předcházela roztržka mezi hráči. Branislav Ivanovič popadl McCarthyho a podle opakovaných záběrů jej snad dokonce chtěl i kousnout. Dle názoru Roberta Martíneze měl být srbský obránce, který následně pomohl ke gólu, vyloučen.

Největší šance v zápase si vytvořili překvapivě hosté. Romelu Lukaku dvakrát zkoušel vyzrát na Petra Čecha, ale ten dvěma famózními reflexy uchránil čisté konto. V závěru pak rozhodl krásnou střelou Willian.

Rozhodujícímu okamžiku však předcházela sporná roztržka. Nejprve Gareth Barry zaškobrtl o Williana, čímž si vysloužil druhou žlutou kartu a následné vyloučení. Branislav Ivanovič se pustil do Jamese McCarthyho, kterého popadl, a dokonce jej snad chtěl i kousnout. Když se podíváme do minulosti, právě Ivanovič byl jednou z „obětí“ Luise Suaréze. Může být v tom snad nějaká spojitost?

Výsledkem celé situace bylo to, že Ivanovič vyvázl bez trestu, Chelsea kopala přímý volný kop, ze kterého vytěžila rozhodující gól. Do celé akce se zapojil i Branislav Ivanovič.

Roberto Martínez má jasno. Podle něj měl Ivanovič uvidět červenou kartu.

„Když se podíváte na opakované záběry, tak Vám musí být jasné, že chování Ivanoviče bylo špatné.“

„Popadl Jamese McCarthyho kolem krku velmi důrazným způsobem a pak položil hlavu na jeho rameno. James McCarthy na něj vůbec nereagoval.“

„Pokud chceme dodržovat pravidla, měla to být červená karta. Jenomže my jsme z tohoto momentu nic nevytěžili.“

„Jestliže navíc analyzujeme tuto akci, která vedla k rozhodujícímu gólu, pak je to ještě bolestivější.“

Španělský kouč si myslí, že Toffees si minimálně bod zasloužili. Chválil Petra Čecha.

„Za náš výkon jsme si prohru nezasloužili. Vyprodukovali jsme 2 největší šance v celém zápase. Reflexy Petra Čecha byly rozdílové.“

Kam dál?

Více informací o Chelsea FC naleznete zde.

Michal Čermák / skysports.com, youtube.com, fotbalportal.cz

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
Backo - 12.02. Odpovědět

Pane Bože toto je moc, že hryzol Smajlík 3 Ja som čakal, že ho budú chcet potrestať zato že sa ho dotkol čelom Smajlík 5

Backo
Cornero - 12.02. Odpovědět

musim rict ze kdyz sem se podival na to video tak tam prakticky nic neni. No dobre chytil ho a co? Za to mu moh dat max zlutou ale to tam delali prakticky vsichni. Hlavicka? Nebudte smesni. Kousnuti? Tak to uz je uplnej ulet. Kdyz to vezmu kolem a kolem tak nic co by melo koncit cervenou nebo nejakym dodatecnym trestem

Cornero
AONN - 12.02. Odpovědět

Chelsea už si hraje svoji soutěž Smajlík 2 Sudí přicmrndávat a Žozé je větší a větší pitomec. Pokud to tedy ještě jde. Nechápu jak může být někdo tak omezený a hádat se při tak stupidní hře jako je fotbal. Smajlík 2 Trošku vystačit hlavu z prdeli fans a žít život.

AONN
heto - 12.02. Odpovědět

Už je nakaženej, nezbývá nic jinýho než čekat, až někoho pokouše Chiellini. Smajlík 2

heto
Cornero - 12.02. Odpovědět

mozna to bude i u nas..ten typek co ho pokousal v Ajaxu tak je ve Sparte tak bacha abysme se tu za chvilku nekousali i my Smajlík 2

Cornero
Chronic - 12.02. Odpovědět

jsem četl že Bakkala na Spartě nechcou tet nevím jestli to bylo kvuli zdr. prohlidce nebo kvuli tomu že je při testech nezaujmul

Chronic
Chronic - 12.02. Odpovědět

co ho jako má chytat a táhnout od rozhodčího to je normální, to jako nemužou protihráči diskutovat s rozhodčím a Ivanovič(vzor všech čestností a čisté hry) je tam od toho aby od rozhodčí tahal hráče jako nějáký blazni v kazajce

Chronic
Chronic - 12.02. Odpovědět

tobě to snad přijde normální?? Aha já zapomněl že jsi fanda té luzy

Chronic

Jediná lůza jseš tu ty. Ono není nikdy na škodu trochu objektivity. Ale je mi jasný, že té se od tebe nedočkám...

MaraHCFC
Chronic - 12.02. Odpovědět

spíš ty by jsi měl být objektivní a napsat, že si tohle mohl Ivanovič odpustit a měl dostat žlutou, ale jak koukám tak koukám a nikde tu tvou objektivitu nevidím

Chronic
Chronic - 12.02. Odpovědět

a s tou lůzou sis to mohl odpustit, o tobě jsem to neřekl ale když už to tak myslíš tak když se tak podívám jak žiju a na co všechno jsem si vydělal a co mám tak kdyby se to porovnalo s tebou byl by si nejspíš lůza ty ale já nemám zapotřebí někoho urážet tak si to neber osobně

Chronic

No nevím jestli to bylo kousnutí. Ale když měl v úmyslu kousat, tak to by mě opravdu Ivan zklamal a hodně. Myslel jsem, že takové zvíře je ve fotbale jen jedno.

podolski
Panyny - 13.02. Odpovědět

To jsi asi hodně rychle zapomněl na Defoa a další Smajlík 2 Poslední týdny jsem tě měl za objektivního ,ale beru zpět.

Panyny

Zase odporný bulvár, když Suarez kousnul, pokaždé si na to hned stěžovali poškození a ukazovali kousance... Prostě ho objal, no co... Jsem pro tresty typu Costa, kdy skoro lámal nohy, ale tento pokus o aféru je dost trapný...

Megadeth
Hloupej - 12.02. Odpovědět

Měl dostat žlutou, nic víc .

Hloupej
Sunaj - 12.02. Odpovědět

„Popadl Jamese McCarthyho kolem krku velmi důrazným způsobem a pak položil hlavu na jeho rameno. James McCarthy na něj vůbec nereagoval.“
Já bych ho rovnou pověsil! Smajlík 14
Kolikrát se dějí při rohu ještě horší věci, ale zdejší pisálek přibližující úroveň anglické sekce k formátu bulváru si tyhle blbosti nemůže odpustit.

Sunaj

A jinak otázka na pana redaktora, kde Martinéz zmiňuje, že Ivanovič kousl? To vážně takto musíte zveličovat nadpisy?
Já tam vidím je toto: „Popadl Jamese McCarthyho kolem krku velmi důrazným způsobem a pak položil hlavu na jeho rameno. James McCarthy na něj vůbec nereagoval.“

MaraHCFC

Vždyť tam není nic vidět a jen odtahoval hráče.. je vidět že si uvědomil jak ho drží za krk a chytl ho pak jinak.. A jestli tam někdo vidí kousnutí tak má asi rentgenové oči.. Smajlík 4

CantonaErik

Kousnutí tam vidí asi pan Čermák. Martinéz o nečem takovém vůbec nemluvil Smajlík 1
Palec nahoru za objektivitu Smajlík 7

MaraHCFC
Sunaj - 12.02. Odpovědět

Oprávněná podpora od fanouška jiného klubu vždycky potěší. Smajlík 1

Sunaj
Voboon - 12.02. Odpovědět

Dejte trest celé chelsea. Třeba proto, že vede ligu Smajlík 7

Voboon

Popadl McCartnyho "kolem krku"... Smajlík 7

BiggusDickus

3 zápasy stop, 5 zápasů stop za plakání mourka, do konce sezony stop costovi protože byl na stadionu

DedaVseveda
Reklama
Reklama
Nejnovější články