Zpět na » Premier League » West Ham už nebude za Tevéze potrestán

Premier League - West Ham už nebude za Tevéze potrestán

0

Líbilo se

03.07. - West Ham United definitivně nesestoupí do druhé ligy, stejně jako Sheffield United se nevrátí do první. Arbitrážní komise vydala konečné rozhodnutí v případu nedovolených startů Carlose Tevéze a Javiera Mascherana - body se odečítat nebudou, zůstane pouze u finančního postihu.

Sheffield United se cítil rozhodnutím udělit West Hamu pouze pokutu nejvíce poškozen, protože to byli právě Blades, komu po posledním kole Premier League zůstal v ruce Černý Petr. Krátce před koncem soutěže byl West Ham potrestán rekordní pokutou ve výši 5,5 milionu liber, ale body mu odečteny nebyly. Sheffield se proti rozhodnutí odvolal, ale jak dnes vyšlo najevo, tak neuspěl.

Spolu s Fulhamem se Sheffield také pokoušel napadnout registraci Carlose Tevéze, ale i tento pokus o záchranu se ukázal jako neúspěšný. V prohlášení arbitrážní komise se lze dočíst: "Soud rozhodl v obou vznešených otázkách ve prospěch FA Premier League a stížnosti Sheffieldu a West Hamu se zamítají."

Pro úplnost dodejme, že tříčlenná komise neměla možnost rozhodnutí Premier League změnit, ale mohla se pouze rozhodnout pro přezkoumání rozhodnutí jinou nezávislou komisí.

Martin Vymyslický / bbc.co.uk

Přidat komentář

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře
Nebyly nalezeny žádné komentáře.
Reklama
Nejnovější články